Loading...
      • Kipspecialiteiten §


        • Biologische kip heel §

          Biologische kip van kippen die een goed leven hebben gehad. Volop frisse lucht, daglicht en buitenruimte.

          € 1.00 / 100 g

          gram
        • Kipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 0.99 / 100 g

          gram
        • Gemarineerde kipfilet §

          Een mals stukje gemarineerde kipfilet. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 1.29 / 100 g

          gram
        • Kipdijfilet §

          Kipdijfilet is mager vlees met een klein beetje vet. Het is heel mals en heeft meer smaak dan de gewone kipfilet.

          € 0.95 / 100 g

          gram
        • Kipdijfilet met vel §

          Kipdijfilet is mager vlees met een klein beetje vet. Het is heel mals en heeft meer smaak dan de gewone kipfilet.

          € 0.87 / 100 g

          gram
        • Kipdrumsticks §

          Het onderste deel van de bout wordt vaak gebakken als klein gegaard hapje of snackje bij de borrel. Ze kunnen echter ook gebruikt worden bij de warme maaltijd.

          € 0.58 / 100 g

          gram
        • Kipvleugels §

          Kipvleugels zijn de kleinste stukjes vlees van de kip. Ideaal om te grillen en als snack te gebruiken.

          € 0.40 / 100 g

          gram
        • Borrelpootjes §

          Lekkere gekruide kipsnacks als hapje voor bij de borrel of als tussendoortje.

          € 0.55 / 100 g

          gram
        • Gemarineerde borrelpootjes §

          Lekker gegrild hapje voor bij de borrel of op een verjaardag

          € 4.75 / kilo

        • Braadkip §

          Jonge kip van maximaal negen weken oud die gehouden wordt voor de consumptie

          € 0.55 / 100 g

          gram
        • Braadkippenpoot §

          Een kippenbout is de poot met het rugstuk

          € 0.50 / 100 g

          gram
        • Maïskip §

          Een maïskip is meer dan alleen een kip gevoerd met maïs. Zo is de smaak en de malsheid van deze kip echt voortreffelijk. Maïs is een natuurproduct dat veel invloed heeft op het leven van de kip en dat proeft u echt terug!

          € 0.85 / 100 g

          gram
        • Maïskipfilet §

          De maiskipfilet is het magerste stukje vlees van de kip. De kip is met maïs gevoerd waardoor het vlees een heerlijke kenmerkende smaak heeft.

          € 1.59 / 100 g

          gram
        • Maïskippenpoot §

          Een maïskip is meer dan alleen een kip gevoerd met maïs. Zo is de smaak en de malsheid van deze kip echt subliem.

          € 0.70 / 100 g

          gram
        • Franse maïs scharrelkip §

          Maïskip met een stevige vleesstructuur

          € 0.95 / 100 g

          gram
        • Scharrelkip heel §

          Scharrelkip komt van een kip die op een zo natuurlijk mogelijke wijze mag leven en vrij bewegen (scharrelen).

          € 1.00 / 100 g

          gram
        • Franse scharrelfilet §

          Heerlijke malse kipfilet van de scharrelkip. Natuurlijk gedrag en voeding zorgen voor een betere kwaliteit scharrelvlees.

          € 2.35 / 100 g

          gram
        • Franse scharrelpoten §

          Goed bevleesde malse kippenpoot van de scharrelkip

          € 1.39 / 100 g

          gram
        • Poussin §

          Poussin (piepkuiken) is een jonge kip of haan van 4 tot 6 weken oud

          € 1.00 / 100 g

          gram
        • Soepkip §

          De soepkip is een kip van minimaal 1 jaar oud. De kip is vetter dan de gebruikelijke kip en is juist daardoor ideaal voor het trekken van een heerlijke bouillon.

          € 0.60 / 100 g

          gram
        • Gevulde kipfilet §

          Heerlijke gevulde kipfilet. Een ware traktatie bij de warme maaltijd.

          € 1.49 / 100 g

          gram
        • Kip cordon bleu §

          Mooie plakken kipfilet worden voorzichtig platgeslagen en vervolgens gekruid. Op een helft van de lap gaat een plak kaas en een plak gekookte ham. Daarna wordt de plak dichtgeslagen, vastgestoken met een prikker en gepaneerd.

          € 1.49 / 100 g

          gram
        • Kiprollade §

          De kiprollade is het vlees van een hele kip in een netje bij elkaar gehouden. Heerlijk gekruid en makkelijk te bereiden.

          € 0.99 / 100 g

          gram
        • Kipwienerschnitzel §

          De Wiener Schnitzel wordt traditioneel van de fricandeau of het 'Kaiserteil' uit de achterpoot van het dier gemaakt. Het vlees wordt plat geslagen tot ongeveer de grootte van een gespreide hand, vervolgens met meel, ei en paneermeel gepaneerd.

          € 1.50

          piece
        • Kipkrokant §

          Plakken kipfilet worden voorzichtig platgeslagen en vervolgens gekruid. Vervolgens wordt de schnitzel door een panade van cornflakes gehaald.

          € 1.50

          piece
        • Kipkarbonade §

          Kipkarbonade is door het aanwezige been en vel heel smakelijk.

          € 0.70 / 100 g

          gram
        • Kipsaucijs §

          Een heerlijke saucijs van kippenvlees

          € 4.50

          x 4 pieces
        • Kipgehakt §

          Kipgehakt is een stuk lichter en slanker dan rundergehakt

          € 0.40 / 100 g

          gram
        • Kipshoarma §

          Kipshoarma van het magerste stukje vlees van de kip. Ideaal om te roerbakken.

          € 1.19 / 100 g

          gram
        • Kippeling §

          Gegrilde stukjes kipdijvlees

          € 1.59 / 100 g

          gram
        • Kippenhartjes §

          Kippenhartjes zijn de moeite waard om eens te proberen. Erg smaakvol en gezond.

          € 0.50 / 100 g

          gram
        • Kippenmaagjes §

          Kippenmaagjes wordt veel gebruikt in de Indonesische keuken. Een superlekkernij!

          € 0.50 / 100 g

          gram
        • Kiproerbakschotel §

          Een heerlijke roerbakschotel op basis van kip

          € 1.19 / 100 g

          gram
        • Gerookte kipfilet §

          Malse kipfilet gerookt op hout. Gerookte kipfilet is direct te verwerken in een salade of lekker als tussendoor.

          € 1.59 / 100 g

          gram
        • Gerookte kipfilet §

          Malse kipfilet gerookt op hout. Gerookte kipfilet is direct te verwerken in een salade of lekker als tussendoor.

          € 2.00 / packet

          packet
        • Kiprookworst §

          Deze worst is gemaakt van kippendijenvlees, de bleekste onder de rookworsten. De lichte kleur komt omdat de worst heel licht is gerookt in combinatie met het bijna witte vlees.

          € 1.35 / 100 g

          gram
        • Saté ajam §

          Saté is van oorsprong een Indonesisch en Maleisisch gerecht, bestaande uit drie of meer stukjes geroosterd vlees op een dunne houten spies, meestal van bamboe.

          € 0.40 / 100 g

          gram
        • Gegrilde kip §

          Malse gegrilde kip van hoge kwaliteit met een voortreffelijke smaak

          € 6.95

          piece
        • Gegrilde kippenpoot §

          Heerlijk gekruide kippenpoot, geschikt voor zowel grillen als bakken.

          € 2.00

          piece
        • Gegrilde borrelsticks §

          Lekker gegrild hapje voor bij de borrel of op een verjaardag

          € 0.90 / 100 g

          gram
        • Gegrilde kiprollade §

          Kiprollade wordt gemaakt van dijvlees van de kip. Het van nature vettere dijbeenvlees zorgt ervoor dat de rollade bijzonder mals blijft.

          € 1.50 / 100 g

          gram
        • Gegrilde kiprollade §

          Een ambachtelijke kiprollade vervaardigd van grove delen filet en kippendijvlees

          € 2.00 / packet

          packet
        • Parmarolletje §

          Kipfilet gevuld met paturain en omwikkeld met parmaham

          € 1.49 / 100 g

          gram
        • Spekrolletje §

          Kipdijfiletje gevuld met een stukje jong belegen kaas en omwikkeld met ontbijtspek

          € 1.49 / 100 g

          gram
      • Turkey §


        • Kalkoenfilet §

          Kalkoenfilet is een groot stuk mager vlees van de borst van de kalkoen

          € 1.19 / 100 g

          gram
        • Kalkoendijen §

          Het malste stuk van de kalkoen zijn de kalkoendijen

          € 0.90 / 100 g

          gram
        • Kalkoenrollade §

          De kalkoenrollade kan worden gemaakt van de fricandeaudelen van de vogel. Het vlees is ontdaan van de benen en andere ongerechtigdheden en daarna gekruid en gezouten

          € 0.99 / 100 g

          gram
      • Beef §


        • Biologische entrecote §

          Entrecôte is hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecote smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 3.25 / 100 g

          gram
        • Biologische ribeye §

          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.

          € 3.25 / 100 g

          gram
        • Biologische sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 1.90 / 100 g

          gram
        • Biologische tournedos §

          Tournedos is gesneden van de ossenhaas. Tournedos is een dikke kleine biefstuk van ongeveer 125 gram.

          € 5.95 / 100 g

          gram
      • Pork §


        • Scharrelvarkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedallions. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 1.90 / 100 g

          gram
      • Lamb §


        • Lamsbout zonder been §

          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Maak het lamsvlees niet al te gaar en bedruip het regelmatig tijdens het bakken. De bout mag van binnen best een beetje rosé blijven dan is hij op z'n lekkerst.

          € 1.89 / 100 g

          gram
        • Lamskotelet §

          De lamskotelet is een lamskarbonade uit de rug van het lam. Lamskotelet is dik en mals en bevat een mooie vetrand die wegsmelt tijdens het bakken en veel smaak geeft.

          € 2.95 / 100 g

          gram
        • Lamsrack §

          Lamsracks, ook wel French racks genaamd, bestaan uit 8 koteletjes of meer, met een 'verdek'. Anders is het een lamscarré. Het is een gedeelte van de rug van het lam, maar zonder het haasje. Als je het rack rond zet is het een lamskroon.Het vlees wordt rosé geserveerd.

          € 3.95 / 100 g

          gram
      • Snacks / appetizers §


        • Kipgrillworst §

          Fijne kipgrillworst kenmerkt zich door de mooie aanwezige grillrand.

          € 1.09 / 100 g

          gram
        • Kippenlever §

          De levertjes zijn heel smakelijk als borrelhapje en kunnen ook op de barbecue gebakken worden. Gaar de levertjes altijd voor in warm water of kippenbouillon en bak ze daarna. Ze kunnen voor het bakken eventueel omwikkeld worden met ontbijtspek.

          € 0.60 / 100 g

          gram
        • Platte stukjes §

          Middenstukjes van de vleugels van de kip. Heerlijk mals.

          € 0.37 / 100 g

          gram
        • Bierbommetjes §

          Heerlijke bierbommetjes gemaakt van kip

          € 3.95 / 100 g

          gram
        • Grote loempia §

          Een goed gevulde loempia met een mix van kippenvlees, groenten en kruiden

          € 1.75

          piece
        • Yakitorispies §

          Yakitori is Japans voor gegrilde kip. Blokjes gemarineerde kip aan een spies.

          € 1.69 / 100 g

          gram
        • Tortillawrap §

          Een tortillawrap gevuld met gehakt, gekookte groenten, prei, rucola en uiensaus

          € 2.75

          piece
      • Barbecue §


        • Kipsatéstokje §

          Kipsatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 1.49 / 100 g

          x 100 g
        • Knoflookspies §

          Heerlijk spies van kipstukjes in knoflookmarinade

          € 1.49 / 100 g

          x 100 g
        • Scharrel spare-ribs §

          Spareribs behoren tot het populairste barbecuevlees wereldwijd. Het vlees van spareribs is mals en sappig, en aan elke spare rib zit een handig botje waardoor je het lekker met de hand kunt eten.

          € 12.95 / kilo

          kilo
        • Shaslick (kipspies) §

          De kipspies is een spies met puur heerlijk gemarineerd kippenvlees

          € 1.49 / 100 g

          x 100 g
        • Spekspies §

          Spiesje met kipfilet in een jasje van spek

          € 1.49 / 100 g

          x 100 g
        • Struisvogelspies §

          Spies met vleesblokjes van de struisvogel. Rijk aan eiwitten en vet- en cholesterolarm.

          € 3.95 / 100 g

          x 100 g
      • Game §


        • Gerookte eendenborst §

          Zorgvuldig gaargerookte eendenborst

          € 3.95 / 100 g

          gram
        • Gekonfijte eendenbout §

          Gekonfijte eendenbout is een typisch Frans product. Konfijten was vroeger een methode om te conserveren; het garen van de bouten van eend in het vet van gans of eend.

          € 1.59 / 100 g

          gram
        • Tamme eendenfilet §

          Hoe jonger de eend, des te zachter en fijner het vlees. Bijzonder lekkere smaak.

          € 2.75 / 100 g

          gram
        • Tamme eendenboutjes §

          Eendenboutjes van de tamme eend

          € 1.49 / 100 g

          gram
        • Tamme konijnenbout §

          Konijnenbout is stevig van structuur en heeft een sterke smaak. Het vlees van een tam konijn is malser dan dat van een wild konijn.

          € 1.25 / 100 g

          gram
        • Kwartel §

          Kwartels zijn de kleinste hoenderachtigen en zijn nauw verwant aan de patrijzen. Het borstvlees bedraagt veertig procent van het totale gewicht, meer dan alle andere vogelsoorten. Zeer geschikt voor koude en warme tussengerechten.

          € 3.75

          piece
        • Parelhoen §

          Parelhoen is eenvoudig te bereiden en heeft een heerlijke smaak

          € 1.15 / 100 g

          gram
        • Hertenbiefstuk §

          Het vlees van de achterbouten van een hert wordt ontdaan van botten, vellen en pezen. Het is daardoor heel mager

          € 0.40 / 100 g

          gram
        • Reebiefstuk §

          Het vlees van het ree is mager, fijn van structuur en delicaat van smaak.

          € 5.25 / 100 g

          gram
        • Struisvogelbiefstuk §

          Heerlijk malse struisvogelbiefstuk. De bereiding is gelijk aan die van gewone biefstuk.

          € 3.95 / 100 g

          gram
        • Cranberry wildpaté §

          Heerlijk romige paté van verschillende wildsoorten met de toevoeging van cranberries.

          € 2.35 / 100 g

          gram
        • Eendenpaté §

          Fijne eendenpaté met onder andere gerookte en gegaarde ganzenborst.

          € 2.35 / 100 g

          gram
        • Fazantpaté §

          Fazantpaté is een ware delicatesse

          € 2.35 / 100 g

          gram
        • Reepaté §

          Bijzonder van smaak en uitermate geschikt om vrienden en familie te verrassen met iets bijzonders!

          € 2.35 / 100 g

          gram
        • Wild zwijnpaté §

          De paté wordt gemaakt van zwijnenvlees, spek en zachte lever.

          € 2.35 / 100 g

          gram